top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαAmc Security Systems Cyprus

Έκθεση SICUREZZA 2021

Ο Πανίκος Παναγιώτου, διευθυντής της εταιρείας Pansat Electronics Ltd, αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας συναγερμών AMC συναντήθηκε στην έκθεση SICUREZZA 2021 μαζί με τον διευθυντή της Ιταλικής εταιρείας κ. Alessandro Berrini. Η εταιρεία παρουσίασε νέα πρωτοποριακά προϊόντα όπως ανιχνευτές κίνησης, κεντρικούς πίνακες συναγερμού, εξωτερικές σειρήνες κ.λ.π. ΄Ενα από τα προϊόντα που έκανε αίσθηση στην έκθεση ήταν το νέο σύστημα συναγερμού “LARIO”. Το συγκεκριμένο σύστημα συναγερμού είναι εντελώς ασύρματο καθώς έχει ενσωματωμένη λειτουργία για ασύρματη διασύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό του δίνει την δυνατότητα να σας ενημερώνει όχι μόνο με ειδοποιήσεις στο κινητό σας αλλά και με εικόνα για το ότι συμβαίνει στον χώρο σας την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Οι εγκαταστάτες θα προτιμούν αυτό το σύστημα σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν γιατί όλες οι ρυθμίσεις γίνονται μέσω εφαρμογής από το κινητό σε χρόνο ρεκόρ και από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται. Για παράδειγμα ο καθένας από το γραφείο εργασίας του θα μπορεί να κάνει ρυθμίσεις πάνω στον συναγερμό, μέσω του κινητού του, ανά πάσα χρονική στιγμή. Η ποιότητα της εικόνας θα είναι αρκετά ψηλή, περίπου 2MP έτσι ώστε κάθε μικρή λεπτομέρεια να είναι ορατή.

Όπως βλέπετε η εταιρεία AMC SECURITY ΙΤΑΛΙΑΣ με 10 χρόνια εγγύηση που δίνει σε προϊόντα της έχει θέσει πάρα πολύ ψηλά τον πήχη στα συστήματα ασφαλείας. Πάντα με την αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο που διαθέτει η Ιταλική εταιρεία AMC από την Pansat Electronics Ltd.


99 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page